سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

محلول معجزه‌گر برای جلوگیری از تشدید کووید

تحقیقات جدید حاکی از آن است که غرغره کردن و شستشوی مجاری بینی با محلول نمکی ممکن است از بستری شدن در بیمارستان به خاطر ابتلا به کووید پیشگیری کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، در این مطالعه کوچک، محققان دریافتند که غرغره کردن چهار بار در روز به مدت ۱۴ روز با آب نمک علائم کووید ۱۹ را کاهش می‌دهد و احتمال بستری شدن در بیمارستان را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

 

دکتر «جیمی اسپینوزا»، محقق ارشد از دانشگاه بهداشت تکزاس، توضیح داد: «ما معتقدیم شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد کووید ۱۹ خود را در دستگاه تنفسی فوقانی تکثیر می‌کند.»

 

برای این مطالعه، محققان آزمایش کردند که آیا غرغره آب نمک در درمان کووید ۱۹ مؤثر است یا خیر. بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲، آن‌ها ۵۸ فرد مبتلا به کووید ۱۹ را به غرغره کردن آب نمک با دوز زیاد یا کم اختصاص دادند. آنها یافته‌های خود را با نزدیک به ۹۴۰۰ بیمار کووید از جمعیت عمومی مقایسه می‌کنند.

 

هم گروه آب نمک و هم گروه جمعیت عمومی که غرغره نکرده بودند، نرخ مشابهی برای واکسیناسیون کووید داشتند.

 

محققان دریافتند که ۱۹ درصد از کسانی که دوز کم نمک را غرغره کردند، در بیمارستان بستری شدند و ۲۱ درصد از کسانی که دوز نمک بالا را غرغره کردند، در بیمارستان بستری شدند. اسپینوزا گفت: «این درصدها به طور قابل توجهی کمتر از نرخ بستری شدن ۵۹ درصد در بیمارانی بود که غرغره نمی‌کردند.»

 

اسپینوزا در ادامه افزود: «اثربخشی درمان هنوز باید در مطالعات بزرگ‌تر ثابت شود که آیا غرغره کردن علیه همه سویه های ویروس عمل می‌کند یا خیر.»

 

او گفت که غرغره به معنای جایگزینی واکسیناسیون یا داروهای ضد ویروسی نیست.

 

اسپینوزا گفت: «این یک مداخله بسیار بسیار ساده است. اما به معنای جایگزینی مداخلات واقعی ما نیست.»/ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار